Bestellen en bezorgen

Levertijd:

Alle artikelen waar een bestel nu knop bij staat zijn bij ons op voorraad in Haaksbergen dit om een snelle levering mogelijk te kunnen maken. voor 16.30 besteld en betaald is de volgende werkdag of op zaterdag geleverd binnen Nederland of in Belgie (helaas is er geen zaterdaglevering in Belgie mogelijk). Staat er de knop "vraag nu een offerte aan" dat betekent dat het artikel uitverkocht is. doet u ons dan graag even een berichtje we hebben dagelijkse leveringen om de voorraad aan te vullen en naar alle waarschijnlijkheid kunnen we u nog zeer snel voorzien van een nieuwe uitlaat.

Verzending en bezorging

Standaard maken wij gebruik van de koeriersdienst Nl logistics
.

Betaalinformatie

U kunt bij ons op de volgende manieren betalen :

 • Vooruitbetaling per bank naar onze rekening NL36ABNA0458113840  Zodra wij uw betaling hebben ontvangen wordt uw bestelling verzonden.(geen extra kosten)
 • Vooruitbetaling per Ideal via internetbankieren bij ING,ABN AMRO,Rabo,SNS Bank, Fortis of de Friesland Bank. Hiervoor wordt 0,89 cent extra kosten in rekening gebracht.
 • Vooruitbetaling via PayPal hiervoor wordt 3,37 Euro extra in rekening gebracht.
 • afterpay
  Met digitale acceptgiro uw online bestelling betalen via AfterPay
  AfterPay voert voor Prettycars.nl het volledige achteraf betaalproces uit. Dit betekent dat u een digitale acceptgiro van AfterPay via e-mail ontvangt om het gekochte product(en) te betalen. U kunt bij Prettycars.nl betalen met een digitale acceptgiro tot een bedrag van € 200,00 als u voor de eerste keer betaalt via AfterPay. Bent u al bekend bij AfterPay kunt u betalen tot een bedrag van € 300,00.
  Ter goedkeuring van uw verzoek om te betalen met acceptgiro voert AfterPay een gegevenscontrole uit. AfterPay hanteert een strikt privacybeleid zoals omschreven in haar privacy statement. Mocht onverhoopt uw verzoek tot betaling met acceptgiro niet geautoriseerd worden, dan kunt u natuurlijk het aan te kopen product betalen met een andere betaalmethode.
  U kunt bij vragen altijd contact met AfterPay opnemen. Voor meer informatie verwijzen wij u naar het consumentendeel van de AfterPay website.
 • Naar Belgie verzenden wij enkel bij vooruitbetaling (bancontact, VISA, Meastro, Mastercars of betaling via Paypal.